Ciasto orzechowe z Grand Marnier
Pecan Pie z Grand Marnier może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz mocno brązowy cukier, syrop kukurydziany, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 13 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Orzechowe Grand Marnier, Ciasto Orzechowe Grand Marnier, oraz Grand Marnier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto na klasyczną skorupę ciasta i gwiazdki z ciasta.
Rozwałkuj trzy czwarte ciasta do grubości 1/8" na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić w 9 " Pie talerz; odciąć nadmiar ciasta wzdłuż krawędzi. Wchodzisz krawędzie pod, i zaciskane.
Umieścić ciasto w lodówce, przygotowując gwiazdki z ciasta i nadzienie z ciasta.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Rozwałkuj pozostałe ciasto do grubości 1/8" na lekko posypanej mąką powierzchni. Za pomocą noża w kształcie gwiazdy 1" Wytnij 12 gwiazdek. Powtórz procedurę za pomocą noża w kształcie gwiazdy 1 1/2", aby wyciąć 5 gwiazdek.
Przenieś gwiazdki na przygotowaną blachę do pieczenia.
W małej misce ubić 1 jajko i śmietanę.
Umyć jajko pędzlem nad gwiazdkami ciasta i wokół karbowanej krawędzi ciasta.
Pozostałe 3 jajka ubić w misce.
Utrzeć w brązowym cukrze i kolejnych 5 składnikach; wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta. Ułóż połówki orzechów pekan wokół zewnętrznej krawędzi nadzienia. Ułóż gwiazdki z ciasta na wierzchu ciasta.
Piec w temperaturze 350 na dolnej półce piekarnika przez 50 do 55 minut lub do momentu ustawienia nadzienia, a gwiazdki z ciasta są rumiane.
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.