Peanut Butter Cake VI wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 428 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, sody oczyszczonej, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj dno patelni 9x13 cali.
Pokroić w masło orzechowe i margarynę, aż będą kruche. Rezerwa 1 szklanka mieszanki okruchów. Do pozostałej mieszaniny okruchów wlać mleko, jajka, wanilię, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. dobrze wymieszać i przelać na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Masło Orzechowe
Margaryna
Wanilia
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Posypać wierzchu reserved mieszaniny okruchów i czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.