Ciasto orzechowe mamy
Ciasto orzechowe mamy może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, syrop kukurydziany, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.
Instrukcje
Rozłóż i ułóż 2 kawałki; delikatnie tocz lub naciśnij razem. Dopasuj do 9-calowej płyty pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Wymieszać jajka i kolejne 5 składników; wymieszać z orzechami pekan.
Wlać nadzienie do piecrust.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do zestawu.
Podawać na ciepło lub na zimno.
* Posiekane orzechy pekan, tańszy wybór, może być zastąpiony połówkami orzechów pekan.