Ciasto Oceaniczne
Ocean Cake trwa około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 442 kalorie , 3 g białka i 10 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,43 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i pescatariańską . Jeśli masz pod ręką mieszankę do ciasta, cukierki, lukier waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 17% , to danie nie jest takie niesamowite. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Ocean Packets , Pieczony okoń oceaniczny i Koktajl z wody oceanicznej .
Instrukcje
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu, używając dwóch natłuszczonych foremek o średnicy 9 cali. okrągłe formy do pieczenia. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Rozsmaruj 1-2/3 szklanki lukru pomiędzy warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Grzbietem łyżki wykonuj fale na wierzchu ciasta z pozostałego lukru.
Z bułek owocowych wycinaj kształty fal; delikatnie dociśnij spód ciasta. Ułóż dodatkowe kształty fal i cukierki rybne na wierzchu ciasta według uznania. Zawiąż lukrecję na jednym końcu cukierka, aby utworzyć wędkę.