Ciasto Na Słodkie Ziemniaki

Ciasto Na Słodkie Ziemniaki
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczę, przyprawę do ciasta z dyni, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Ze Słodkich Ziemniaków # SundaySupper, Tort ze słodkich ziemniaków z lukrem z boczku, oraz Arkusz Słodkich Ziemniaków Pan Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 15x10x1-cala patelni z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Zetrzeć skórkę z pomarańczy, aby uzyskać około 1 1/2 łyżki; odstawić na lukier. Wyciśnij pomarańczę, aby uzyskać 1/3 do 1/2 szklanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
LukierLukier
SokSok
3
Umieścić sok w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Do miski z sokiem pomarańczowym dodać pozostałe składniki ciasta. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
W średniej misce, ubić składniki lukru, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozłóż na ciasto. Ciasto przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn