Ciasto Miodowo-Bułkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z miodem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz krem, jajka, orzechy pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smarować i lekko mąkę 13x9-calowy patelni, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, beat ciasto mix, olej, jajka i śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
W małej misce, wymieszać razem brązowy cukier, pekan i cynamon; posypać ciasto na patelni. Dokładnie rozprowadzić pozostałe ciasto równomiernie na mieszaninie orzechów pekan.
Piec 44 do 48 minut lub do głębokiego złotego koloru. W innej małej misce wymieszaj cukier puder, mleko i wanilię, aż będzie wystarczająco cienka, aby się rozprzestrzeniła. Nakłuć powierzchnię ciepłego ciasta kilka razy widelcem.
Na ciasto rozprowadzić mieszankę cukru pudru. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Sklep objęty.