Ciasto Miodowo-Bułkowe

Ciasto Miodowo-Bułkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z miodem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz krem, jajka, orzechy pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smarować i lekko mąkę 13x9-calowy patelni, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat ciasto mix, olej, jajka i śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W małej misce, wymieszać razem brązowy cukier, pekan i cynamon; posypać ciasto na patelni. Dokładnie rozprowadzić pozostałe ciasto równomiernie na mieszaninie orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Piec 44 do 48 minut lub do głębokiego złotego koloru. W innej małej misce wymieszaj cukier puder, mleko i wanilię, aż będzie wystarczająco cienka, aby się rozprzestrzeniła. Nakłuć powierzchnię ciepłego ciasta kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Na ciasto rozprowadzić mieszankę cukru pudru. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Sklep objęty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn