Przepis na ciasto miodowe z oliwą z oliwek można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,57 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 12g tłuszczu i w sumie 483 kalorii. Wystarczy mieszanka mąki, miodu, śmietany i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako dość niedrogi deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 21%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rustykalne ciasto z oliwą z oliwek z syropem miodowym, Ciasto z ciecierzycy i Tahini z oliwą z oliwek i miodem, oraz Ciasto z oliwą z oliwek bez mąki czekoladowej Espresso z bitą ricottą z miodem.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i dopasuj ruszt do środka piekarnika. Spryskaj obficie 9-calową formę do ciasta nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Połącz mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, sól i skórkę z cytryny w misce i ubij, aż się zmiksują.
Ciasto miodowe można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "