Ciasto Migdałowo-Gruszkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta migdałowo-gruszkowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 236 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skorupy pie, cukier, przyprawa szarlotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, No Bake Almond Butter Pie, oraz Tarta Gruszkowo-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Make Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie. Kształt migdałowy wklej do dysku. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń lub wklep w 8-calowe koło.
Umieścić na dnie skorupy ciasta.
W dużej misce wymieszać gruszki, 2 łyżki cukru, mąkę, przyprawę do szarlotki i sok z cytryny; dobrze wymieszać. Łyżka na pastę migdałową w skórce.
Ułożyć wierzchnią skórkę na gruszkach. Uszczelnij krawędzie i flet.
Wytnij szczeliny w skorupie, aby odpuścić parę.
Umyj górną skórkę jajkiem.
Posypać migdałami i 1 łyżeczką cukru.
Piec 55 do 65 minut lub do gruszek są miękkie i skorupa jest głęboki złoty kolor. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.