Ciasto Migdałowo-Gruszkowe

Ciasto Migdałowo-Gruszkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta migdałowo-gruszkowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 236 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skorupy pie, cukier, przyprawa szarlotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, No Bake Almond Butter Pie, oraz Tarta Gruszkowo-Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. Make Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie. Kształt migdałowy wklej do dysku. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń lub wklep w 8-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić na dnie skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
W dużej misce wymieszać gruszki, 2 łyżki cukru, mąkę, przyprawę do szarlotki i sok z cytryny; dobrze wymieszać. Łyżka na pastę migdałową w skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do SzarlotekPrzyprawa Do Szarlotek
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GruszkaGruszka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ułożyć wierzchnią skórkę na gruszkach. Uszczelnij krawędzie i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
GruszkaGruszka
5
Wytnij szczeliny w skorupie, aby odpuścić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Umyj górną skórkę jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
7
Posypać migdałami i 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
8
Piec 55 do 65 minut lub do gruszek są miękkie i skorupa jest głęboki złoty kolor. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn