Ciasto migdałowo-czekoladowe (torta Caprese)

Ciasto migdałowo-czekoladowe (torta Caprese)
Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką migdały, masło, czekoladę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Włoskie ciasto cytrynowo-migdałowe bez ziarna (Torta Caprese Bianca), Torta De Cielo (Biszkopt Migdałowy), oraz Ciasto śliwkowo-migdałowe / Torta di Prugne e Mandorle.
TrudnośćŚredni
Gotowe W56 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn