Ciasto migdałowe z sosem malinowym

Ciasto migdałowe z sosem malinowym
Ciasto migdałowe z sosem malinowym to wegetariańska deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka malin, jaj, proszku do pieczenia i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Malinowo-Migdałowe, Sernik migdałowy z sosem malinowym, oraz Ryż migdałowy z sosem malinowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kolejka 8. okrągła patelnia do pieczenia z pergaminem; papier powlekany sprayem do gotowania i odstawiony na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
W dużej misce połączyć pastę migdałową, 3/4 szklanki cukru i masła; ubić przez 2 minuty, aż się zmieszają. Ubij jajka, Likier i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; dodać do śmietany mieszaniny tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Rozłożyć na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Odwróć ciasto na talerz ciasta; wyjąć papier pergaminowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
8
Umieść Maliny w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj do puree. Odcedź, zastrzegając sok; Odrzuć nasiona. W małym rondlu na średnim ogniu gotuj sok malinowy i pozostały cukier przez 15-18 minut lub aż mieszanina zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Podawać z ciastem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn