Ciasto migdałowe na plasterki
Ciasto migdałowe na plasterki może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.22 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 748 kalorii, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, migdały, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Heath Bar Slice 'N Bake Shortbread Cookies for # Baketogether, Berry shortbread cheesecake slice, oraz Pyszne ciasteczka krojone i pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając, aż mieszanina będzie gładka. Wymieszaj migdały i ekstrakty.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Uformuj ciasto na 3 (10-calowe) kłody; owiń kłody osobno papierem woskowym i schłodź 4 godziny.
Pokroić każdy dziennik na 28 plasterki, i umieścić plasterki 1 cal od siebie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 12 minut lub aż brzegi będą złote. Fajne na stelażach z drutu.