Ciasto Meyer Lemon Bundt
Need a deser wegański? Meyer Lemon Bundt ciasto może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 14g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz nektar z agawy, soję, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Meyer Lemon Bundt, Ciasto Meyer Lemon Bundt, oraz Ciasto Meyer Lemon Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik o 350 stopni i lekko posmaruj i mąki 12-cup pojemność bundt patelni.
Najpierw połącz mleko sojowe, skórkę i sok i pozostaw mieszaninę na około 5 minut.
Dodać nektar z agawy i olej, i dobrze wymieszać.
W osobnej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia i sodę oraz sól. Zmielić nasiona lnu w dół do grzywny posiłek, i włączyć je, jak również, tak, że suche towary są równomiernie rozłożone.
Wlać mokrą mieszaninę do suchej i za pomocą szerokiej szpatułki dokładnie wymieszać z jak najmniejszą liczbą pociągnięć, uważając, aby nie przesadzić. Gdy uzyskasz gładkie ciasto, wlej je do przygotowanej patelni bundt i równomiernie wygładź wierzch.
Piec przez około godzinę, aż złoty brąz i szaszłyk włożony do środka (ciasta, nie patelni; to byłoby po prostu głupie) wychodzi czysty.
Niech ostudzić całkowicie przed obracając ciasto z patelni.
Aby przygotować lukier, po prostu umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym, blenderze lub Vita
Wymieszać i pozostawić do całkowitego wymieszania. Bądź cierpliwy, ponieważ może to potrwać do pięciu minut. Przeprowadź lukier przez drobne sito, jeśli nie jesteś pewien, że jest całkowicie bez grudek.
Mżawka nad ciastem zgodnie z życzeniem i cieszyć się, myśląc o słonecznych dniach.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;