Ciasto Mary Ann ' s Orange Loaf
Pomarańczowe ciasto Bochenkowe Mary Ann wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, skórka pomarańczowa, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Pomarańczowy tort Mary Berry, Pudín Mary (Proste Ciasto Pomarańczowe), oraz Ciasto Z Bochenkiem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier i margarynę na średniej prędkości miksera, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać aromat pomarańczowy i białka jaj; dobrze ubić.
Dodać jogurt; dobrze ubić. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, otręby owsiane, skórkę pomarańczową, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w małej misce. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, mieszając tylko do wilgotności.
Płaszcz 8-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu; łyżka ciasto ciasto na patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.