Ciasto Marmurowe Bezglutenowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe ciasto marmurowe spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka wanilii, czekolada do pieczenia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Marmurowe Ciasto Bundt, Bezglutenowe ciasto z marmuru cytrynowego, oraz Marmurowe ciasto z przekąskami (przepis bezglutenowy*) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar DNA tylko 2 (8-lub 9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, pokonać żółte składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Odstawić.
W innej dużej misce, beat Devil ' s food Cake składniki na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Łyżka żółta i diabelskie ciasto na przemian na patelnie, dzieląc się równomiernie.
Przetnij ciasto nożem stołowym w zygzakowaty wzór, aby uzyskać marmurkowy wzór.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojakach chłodzących 15 minut.
Usuń z patelni. Schłodzić całkowicie, Góra strony do góry, około 1 godziny.
W średniej misce, ubij cukier puder i 1/3 szklanki masła łyżką lub mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii i czekolady. Stopniowo beat w tyle mleka, aby lukier gładkie i spreadable.
Na talerzu do serwowania umieść 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół (wykończ zaokrągloną stronę, jeśli to konieczne, aby ciasto leżało płasko).
Spread z 1/4 szklanki lukier. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.