Ciasto Margarita

Ciasto Margarita
Ciasto Margarita może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Betty cake mix, dodatkowa Skórka z limonki, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Margarita, Ciasto Margarita, oraz Ciasto Margarita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj tylko dno i lekko mąkę 13x9-calową patelnię lub Spryskaj dno sprayem do pieczenia z mąką. W średniej misce wymieszać składniki skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Posyp równomiernie dno patelni; naciśnij delikatnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać ciasto na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec 34 do 39 minut lub do jasnego złotego brązu i góry sprężyny z powrotem, gdy dotknął lekko w centrum. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Zmarznąć z ubitą polewą; posypać dodatkową skórką z limonki. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn