Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym
Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier puder, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, oraz Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 177°. masło i linia 9 calowy kwadratowy patelni z pergaminem paper.In dużą miskę, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i cynamon. Następnie przesiać przynajmniej raz (robię to trzykrotnie-szczególnie w przypadku ciast o gęstej konsystencji).Jajka z cukrem ubić w misce, aż będą jaśniejsze i bardziej spienione.Następnie wlej olej i kontynuuj bicie przez kilka minut.
Wymieszać w startej marchwi, a następnie złożyć w mieszaninie mąki, a następnie orzechy włoskie.
Wlać ciasto do ciasta i piec przez 40-50 minut, aż szpikulec wyjdzie czysty.Na lukier, to najlepiej mieć wszystkie składniki w temperaturze pokojowej najpierw. Ubij masło, aż będzie gładkie (beurre pommade - jak mówią Francuzi, aby kojarzyć je z teksturą maści). Następnie dodaj serek śmietankowy i dalej ubijaj, aż będzie gładki.
Dodaj aromat, jeśli używasz. A następnie ubić cukier puder.Gdy ciasto ostygnie całkowicie, zamrozić lukrem z twarogiem i posypać zmiażdżonymi pistacjami, jeśli chcesz.