Ciasto marchewkowe Lynn wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 944 kalorie, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, kokos, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Podobne przepisy to Lynn ' s, Lynn ' s Easy Noodle Pudding, oraz Sałatka ze szpinakiem i jabłkami Lynn ' s.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9 calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól i kakao, odstawić. W innej misce wymieszać jajka, wanilię i olej. Wymieszaj suche składniki, aż do całkowitego wchłonięcia. Wchodzisz w marchew i ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ananas
Marchew
Wanilia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Równomiernie wlać ciasto między trzy przygotowane Patelnie.
4
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta. Aby lukier, połączyć serek, masło i cukiernicy cukier w średniej misce. Ubić na gładką masę, następnie wymieszać z kokosem i orzechami. Ciasto na mróz, gdy jest chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Lukier
Kokos
Masło
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona