Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe

Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe
Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1246 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 157 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, sól, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Zdrowe ciasto marchewkowe Milkshake (bezglutenowe, bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Zdrowe ciasto marchewkowe z kaszy gryczanej (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, bezglutenowe, wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla ciasta: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350ºF. Obficie masło dwie 8-calowe okrągłe patelnie ciasto i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz bezglutenową mieszankę mąki, gumę ksantanową, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka BezglutenowaMąka Bezglutenowa
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Trzepaczka do całkowitego połączenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodaj cukier, olej i jajka do miski miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki lub Dodaj do dużej miski i użyj ręcznego miksera elektrycznego. Beat aż gładkie, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj wanilię i beat przez kolejną minutę. Powoli dodawać mieszaninę mąki i ubijać z prędkością średnio-niską przez 1 minutę. Złóż marchew, orzechy włoskie i kokos za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec, aż wykałaczka włożona w środku wyjdzie czysta, około 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przenieś patelnie do regału chłodzącego i pozostaw do ostygnięcia na 10 minut. Użyj małego noża do cięcia wokół boków patelni, aby poluzować ciasto. Odwróć warstwy ciasta na stojak, Odklej papier i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
W przypadku lukier z serem śmietankowym: ubić masło i ser śmietankowy w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki lub w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj cukier puder i ubijaj z małą prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Ubić wanilią, skórką z cytryny i sokiem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
11
Umieść jeden schłodzony tort na półmisku.
12
Rozprowadź grubą warstwę lukru na wierzchu ciasta, pokrywając równomiernie całą powierzchnię, a następnie połóż na wierzchu inne ciasto. Użyj przesuniętej szpatułki, aby rozłożyć więcej lukru na górze i bokach ciasta. Jeśli chcesz, ułóż małe rozety wisienki na krawędziach ciasta, aby uzyskać dekoracyjny akcent. (Zobacz tutaj, aby zobaczyć pokaz slajdów na temat jak mróz ciasto.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn