Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe
Ciasto marchewkowe bezglutenowe wymaga ok. 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, wodę, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Zdrowe ciasto marchewkowe Milkshake (bezglutenowe, bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Zdrowe ciasto marchewkowe z kaszy gryczanej (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, bezglutenowe, wegańskie).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub natryskiwać sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, 1/2 szklanki masła, cynamon, gałka muszkatołowa, 2 łyżeczki wanilii i jajka na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Łyżką wymieszać z marchewką i orzechami pekan.
Piec 36 do 41 minut na 8-calowej patelni lub 33 do 38 minut na 9-calowej patelni lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce, beat twarogu, 2 łyżki masła, 1/2 łyżeczka wanilii i 1 łyżeczka mleka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka i do smarowania. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej mleka, kilka kropli na raz. Wymieszać z kokosem.