Ciasto marchewkowe babci Hiers wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1119 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,24 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, ekstrakt waniliowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Babciowy tort jabłkowo-marchewkowy, Najlepsze ciasto marchewkowe bez mleka babci, oraz Ciasteczka marchewkowe babci z lukrem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 3 (9-calowe) okrągłe Patelnie; dno linii patelni z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.