Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera
Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 942 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, olej roślinny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce), Andy Ricker 'S tam Taeng Kwaa (tajska Sałatka ogórkowa) z' Pok Pok, oraz Andy Ricker 's Phat Khanaeng (Stir-Fried Brussels Sprouts) z' Pok Pok.
Instrukcje
Na ciasto z rzodkiewki smażyć daikon na oleju roślinnym przez 5 minut na patelni.
Dodaj 1 szklankę wody, doprowadzić do wrzenia, i gotować przez 15 minut, aż mięknie.
Wymieszaj mąkę ryżową, biały pieprz, sól i pozostałe 2 1/2 szklanki wody razem, aby uzyskać zawiesinę.
Dodaj daikon do zawiesiny, dobrze wymieszaj, Przekształć w naoliwioną kwadratową aluminiową patelnię i paruj na dużym ogniu przez 10 do 15 minut lub do momentu ustawienia. Schłodzić w lodówce. Po całkowitym ochłodzeniu pokrój ciasto rzodkiewki na kwadraty o średnicy 1 cala. Podzielić na sześć 7-uncji porcji. Zamrozić niewykorzystane porcje ciasta rzodkiewki.
Rozgrzać olej w patelni nonstick. Smażyć ciasto z rzodkiewki na złoty kolor.
Dodać czosnek i cebulę i smażyć przez 1 minutę.
Dodać kiełki fasoli i kontynuować gotowanie.
Dodać jajka i gotować, aż zestaw.
Dodaj Kecap Manis, sos sojowy, zielona cebula, i biały pieprz.
Wymieszać, obrócić na średni talerz i posypać rozdartą kolendrą.