Ciasto Marchewkowe

Ciasto Marchewkowe
Ciasto marchewkowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Mieszanka mielonego cynamonu, mleka, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki jednej patelni 13x9-calowej lub dwóch okrągłych patelni 8-calowych lub 9-calowych ze skróceniem; lekko mąka. W dużej misce, beat granulowany cukier, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości około 30 sekund lub do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Dodaj mąkę, cynamon, soda oczyszczona, 1 łyżeczka wanilii i sól; pokonać na niskiej prędkości 1 minutę. Wymieszać z marchewką i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
MarchewMarchew
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
3
Wlać na patelnię(y).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 13x9-calowy patelni 40 do 45 minut, okrągłe Patelnie 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Chłodny prostokąt w patelni na stojaku chłodzącym. Cool rounds 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średniej misce, beat twarożek, masło, mleko i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, na małej prędkości, aż będzie gładka i smarowana. Frost 13x9-calowy ciasto lub wypełnić i mróz okrągłe warstwy z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Posypać gałkę muszkatołową na matowe ciasto, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn