Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta mandarynkowego. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego, białka jajek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Z Mandarynką I Pomarańczą, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe.
Instrukcje
Połącz mieszankę tortową, sok reserved, białka i olej. Blend z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty, aż kremowy. Złożyć w pomarańcze; wlać do smarowane i mąki 13 " X9 " patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 35 minut, aż wykałaczka w środku wyjdzie czysta.
Umieść patelnię na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygła.
Do średniej miski wlać ananasa i jego sok; wymieszać z budyniem. Złóż ubitą polewę i 1/2 szklanki kokosa.
Dobrze wymieszać; schłodzić podczas chłodzenia ciasta.
Rozprowadzić na górze i bokach; posypać pozostałym kokosem.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.