Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta mandarynkowego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz segmenty pomarańczy mandarynki, jajko, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok okrągłej patelni, 9x1 1/2 cala, ze skróceniem; lekko mąka.
Beat wszystkie składniki z wyjątkiem segmenty pomarańczowe i ubijane polewa w średniej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Umieść pomarańczowe segmenty równomiernie na cieście, zachowując 6 lub 8 pomarańczowych segmentów do dekoracji.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Top z bitą polewą. Udekoruj pomarańczowymi segmentami.