Ciasto Malinowo-Lemoniadowe

Ciasto Malinowo-Lemoniadowe
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 219 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, koncentratu lemoniady, zimnej bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Malinowo-Lemoniadowe, Ciasto Malinowo-Lemoniadowe, oraz Lemoniada Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w małej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w koncentracie lemoniady, a następnie żelatynie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać ostudzony Ubijak i jagody; mieszać delikatnie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
3
Wlać do skórki.
4
Przechowywać w lodówce 1 pie 4 godziny lub do firmy. Zamrożenie pozostałego ciasta do 1 tygodnia przed rozmrożeniem, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn