Ciasto malinowo-Lemoniadowe wymaga około 15 minut od początku do końca. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serka philadelphia, maliny, koncentrat lemoniady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Lemoniada Malinowa, Ciasto Malinowo-Lemoniadowe, oraz Ciasto Malinowo-Lemoniadowe.
Instrukcje
1
Dodaj wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w małej misce. Wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w koncentracie, następnie żelatynie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
O Smaku Truskawkowym
Cukierki Dla Karłów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać z chłodnym batem i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
3
Wlać do skórki.
4
Przechowywać w lodówce 1 pie 4 godziny lub do firmy. Zamrożenie pozostałego ciasta do 1 tygodnia przed rozmrożeniem, aby służyć.