Ciasto Malinowo-Lemoniadowe

Ciasto Malinowo-Lemoniadowe
Ciasto malinowo-Lemoniadowe wymaga około 15 minut od początku do końca. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serka philadelphia, maliny, koncentrat lemoniady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Lemoniada Malinowa, Ciasto Malinowo-Lemoniadowe, oraz Ciasto Malinowo-Lemoniadowe.

Instrukcje

1
Dodaj wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w małej misce. Wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w koncentracie, następnie żelatynie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać z chłodnym batem i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
3
Wlać do skórki.
4
Przechowywać w lodówce 1 pie 4 godziny lub do firmy. Zamrożenie pozostałego ciasta do 1 tygodnia przed rozmrożeniem, aby służyć.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn