Ciasto Makowe Bundt III
Ciasto z makiem Bundt III może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 62 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz wyciąg z migdałów, olej roślinny, nasiona maku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Z Makiem Bundt, Ciasto Z Makiem Bundt, oraz Ciasto Z Makiem Cytrynowym Bundt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce wymieszać ciasto mix, mix budyń i mak. Zrób studnię w środku i wlej wodę, olej i jajka. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.