Ciasto makadamia i Kokosowe
Makadamian i ciasto kokosowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz proszek do pieczenia, cukier, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe ze skórką Makadamia-kokosową, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 9-calowe ciasto.
Białka i proszek do pieczenia ubić w szklanej lub metalowej misce, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier i ekstrakt z wanilii, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: mieszanina białka jaja utworzy ostre szczyty.
Złożyć okruchy krakersów graham, 1/2 szklanki orzechów kokosowych i 1/2 szklanki orzechów macadamia do mieszaniny białek jaj; wlać do przygotowanego naczynia ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 30 minut. Całkowicie fajne.
Rozłóż ubitą polewę na schłodzonym cieście i posypać 1/4 szklanki orzechów kokosowych i 1/4 szklanki orzechów macadamia na ubitą polewę.