Ciasto z lodami żurawinowymi wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 9 g tłuszczu i łącznie 286 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealny na lato. Jeśli masz pod ręką sos żurawinowy w galarecie, bitą polewę, barwnik spożywczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 21%. Wypróbuj ciasto z lodami żurawinowymi, ciasto z lodami żurawinowymi i ciasto z lodami z różową lemoniadą oraz ogromny pakiet nagród za przygotowanie lodów w konkursie na podobne przepisy.
Instrukcje
1
Linia 9-calowa. talerz na ciasto z ciastem; wykończenia i krawędzie falowane. Nienakłute ciasto wyłóż podwójną grubością wytrzymałej folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Puszka (14 Uncji) Galaretowanego Sosu żurawinowego, Pokrojonego W Plasterki
2
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Sosu żurawinowego W Galaretce, Pokroić W Plasterki
3
Usuń folię; piec 5-7 minut dłużej lub do złotego koloru. Studzimy na drucianej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
W dużej misce ubijaj mleko i mieszankę budyniową przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Przykryj i zamrażaj przez co najmniej 2 godziny lub do momentu, aż masa będzie twarda. W małej misce zabarwij ubitą polewę czerwonym barwnikiem spożywczym, jeśli to konieczne. Tuż przed podaniem posmaruj ciasto.
Kremowe sherry, napój alkoholowy i składnik to moje ulubione lody waniliowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.