Ciasto lodowe z masłem orzechowym wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bitej polewy, lody vanillan, masywne masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odstawić 1 łyżkę okruchów opłatka do dekoracji. W misce, połączyć cukier i pozostałe okruchy. Wymieszać z masłem. Naciśnij na dole i w górę boki nasmarowane 9-in. talerz ciasta. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do zestawu.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.