Ciasto lodowe S ' mores z ciepłym sosem mleczno-czekoladowym

Ciasto lodowe S ' mores z ciepłym sosem mleczno-czekoladowym
Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.56 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać lody czekoladowe, pianki, graham cracker okruchy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Suflety z ciepłej mlecznej czekolady z lodami waniliowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj metalową patelnię o średnicy 9 cali z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać okruchy krakersów Grahama i roztopione masło w misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przełożyć na przygotowaną patelnię. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i na górze patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
4
Piec, aż skorupa jest ustawiona i złoty, o 11 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Za pomocą szpatułki przesuniętej rozłóż połowę zmiękczonych lodów równomiernie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2
Posypać 1 szklankę posiekanych krakersy graham pokryte czekoladą równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
CzekoladaCzekolada
3
Rozłóż pozostałe lody, całkowicie pokrywając krakersy Grahama. Zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
LodyLody
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Kropla kremu marshmallow przez łyżki stołowe na wierzchu ciasta. Za pomocą zwilżonych koniuszków palców rozprowadzić równomierną warstwę, całkowicie pokrywając wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posypać mini pianki równomiernie, lekko naciskając, aby przylegać. Przykryć i zamrozić do twardości, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki MiniPianki Mini
1
Doprowadzić do zagotowania śmietany w dużym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj czekoladę; odstawić na 2 minuty, aby zmiękła, a następnie ubijać, aż się stopi i będzie gładka. (Ciasto i sos można zrobić 3 dni wcześniej. Trzymaj ciasto zamrożone. Przykryć i schłodzić sos; sos rozgrzać na małym ogniu tylko do wylewania przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podgrzej brojlery. Przykryj krawędzie pie crust kołnierzem foliowym. Ciasto Broil tylko aż pianki są złotobrązowe, obserwując uważnie, aby uniknąć spalania i obracanie patelni do brązowego równomiernie w razie potrzeby, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Ciasto przełożyć na półmisek i od razu podawać z ciepłym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn