Ciasto Lodowe "Jamocha"
Ciasto lodowe "Jamocha" wymaga ok. 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 374 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sproszkowaną kawę rozpuszczalną, mąkę, polewę z krówek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Jamocha " Placek Lodowy.
Instrukcje
Zrobić kawę Pat-in-Pan Pie Crust.
Rozłóż 1 pół litra lodów w cieście. Przykryć i zamrozić około 1 godziny lub do twardości.
Rozprowadź gorącą polewę krówką na lodach w cieście. Dokładnie rozłożyć pozostały kufel lodów na polewie. Przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny, aż do uzyskania jędrności, ale nie dłużej niż 2 tygodnie.
Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut przed cięciem.
Tuż przed podaniem udekoruj bitą polewą i cukierkami.