Ciasto Lodowe

Ciasto Lodowe
Ice Cream Sundae Pie może być tylko deser, którego szukasz. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1375 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, graham cracker crust, lody vanillan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Użyj dużej łyżki, aby zebrać 1 kufel lodów na cienkie, płaskie miarki,a następnie rozprowadzić na dnie skorupy. Gładkie z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
2
1/2 szklanki sosu karmelowego rozprowadzić na lodach. Zamrożenie ciasto do stałej, 30 minut do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
LodyLody
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
3
Wyjąć zamrożone ciasto z zamrażarki i dodać kolejne 1/2 kufla lodów; rozprowadzić równomiernie na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
KarmelKarmel
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4
1/2 szklanki sosu krówkowego rozprowadzić na lodach. Zamrożenie ciasto do stałej, 30 minut do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SOSSOS
KrówkaKrówka
5
Wyjąć zamrożone ciasto i ułożyć 1/2 kufla lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
6
Mżawka pozostałe 2 łyżki. każdy sos karmelowo-krówkowy na cieście. Zamrożenie ciasto do stałej, 30 minut lub do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
KrówkaKrówka
SOSSOS
7
W średniej misce ubij śmietanę i cukier cukierniczy do uzyskania jędrnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Przelej bitą śmietanę do plastikowej torby i odetnij nożyczkami końcówkę o średnicy 1/4 cala. Ubić bitą śmietanę na brzegach ciasta. Zamrażać, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Podawać z dodatkową bitą śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn