Ciasto Lodowe
Ice Cream Sundae Pie może być tylko deser, którego szukasz. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1375 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, graham cracker crust, lody vanillan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj dużej łyżki, aby zebrać 1 kufel lodów na cienkie, płaskie miarki,a następnie rozprowadzić na dnie skorupy. Gładkie z tyłu łyżki.
1/2 szklanki sosu karmelowego rozprowadzić na lodach. Zamrożenie ciasto do stałej, 30 minut do 2 godzin.
Wyjąć zamrożone ciasto z zamrażarki i dodać kolejne 1/2 kufla lodów; rozprowadzić równomiernie na Karmelu.
1/2 szklanki sosu krówkowego rozprowadzić na lodach. Zamrożenie ciasto do stałej, 30 minut do 2 godzin.
Wyjąć zamrożone ciasto i ułożyć 1/2 kufla lodów.
Mżawka pozostałe 2 łyżki. każdy sos karmelowo-krówkowy na cieście. Zamrożenie ciasto do stałej, 30 minut lub do 2 godzin.
W średniej misce ubij śmietanę i cukier cukierniczy do uzyskania jędrnych szczytów.
Przelej bitą śmietanę do plastikowej torby i odetnij nożyczkami końcówkę o średnicy 1/4 cala. Ubić bitą śmietanę na brzegach ciasta. Zamrażać, aż będzie gotowy do podania.
Podawać z dodatkową bitą śmietaną, w razie potrzeby.