Ciasto koktajlowe owocowe VI

Ciasto koktajlowe owocowe VI
Fruit Cocktail Cake VI może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 44 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Owocowy Tort Koktajlowy, Owocowy Tort Koktajlowy, oraz Crock Pot Fruit Cocktail Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, ubić jajka i 1 1/2 szklanki białego cukru razem, aż będzie gładka. Ubić w mieszaninie mąki i koktajl owocowy z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl OwocowyKoktajl Owocowy
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać razem brązowy cukier i posiekane orzechy; posypać wierzchem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OrzechyOrzechy
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i natychmiast wbić otwory w ciasto widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Polać ciasto polewą.
8
Aby polewa: w małym rondlu połączyć cukier, masło i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
KokosKokos
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn