Ciasto koktajlowe owocowe VI
Fruit Cocktail Cake VI może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 44 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Owocowy Tort Koktajlowy, Owocowy Tort Koktajlowy, oraz Crock Pot Fruit Cocktail Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, ubić jajka i 1 1/2 szklanki białego cukru razem, aż będzie gładka. Ubić w mieszaninie mąki i koktajl owocowy z sokiem.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Wymieszać razem brązowy cukier i posiekane orzechy; posypać wierzchem ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast wbić otwory w ciasto widelcem.
Aby polewa: w małym rondlu połączyć cukier, masło i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać z kokosem.