Ciasto Kokosowo-Warstwowe
Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz migdały, polewę czekoladową, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwowe Ciasto Z Mięty Pieprzowej, Truskawkowy Deser Warstwowy, oraz Warstwowe Ciasto Kokosowe Tres Leches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ciasto poziomo na cztery warstwy. W małej misce, połączyć mleko, kokos i migdały.
Umieść dolną warstwę na talerzu do serwowania; wierzch z połową mieszanki kokosowej, jedną warstwą ciasta i 1/2 szklanki lukru. Powtórz warstwy.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.