Ciasto kokosowo-orzechowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 19g tłuszczu i w sumie 533 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, kokos, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak wielki. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto Kokosowo-Orzechowe, Coconut Pecan Blender Cake, oraz Coconut-Pecan Coffee Cake.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij jajka, 2 szklanki cukru, olej i 2 łyżeczki ekstraktu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do mieszanki jajecznej na przemian z maślanką tylko do zwilżenia. dodaj kokos i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Posypka W Kształcie Serca
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Łyżka do natłuszczonego 10-calowego. karbowany Pan rury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W międzyczasie w małym rondelku połącz wodę, masło i pozostały cukier. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 5 minut.
Powoli polej gorącym syropem gorące ciasto. Schłodzić na patelni przez 4 godziny przed wyjęciem na talerz do serwowania. W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.
Ciasto można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.