Ciasto kokosowe z lukrem Mascarpone to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka sera mascarpone, cukier puder, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto kokosowe z lukrem Mascarpone, Ciasto migdałowo-żurawinowe z lukrem Mascarpone, oraz Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. dno linii o średnicy 9 cali springform patelni z pergaminem; papierem maślanym i patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce. Używając miksera elektrycznego, ubić cukier, 3/4 szklanki masła i wanilii w dużej misce, aż do wymieszania. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem w 2 dodatkach każdy, ubijając aż tylko mieszane. Wymieszać w 1 1/2 szklanki drobno startego kokosa i 1 1/4 łyżeczki skórki z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos Osuszony
Skórka Z Limonki
Mąka Uniwersalna
Mleko
4
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni; gładki wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny 20 minut. Fajne ciasto na patelni 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
6
Przetnij wokół boków, aby poluzować; Odwróć na talerz. Całkowicie fajne.
7
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić 3 łyżki masła, 1 1/2 łyżeczki skórki z limonki, mascarpone i goździki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Skórka Z Limonki
Masło
Goździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
8
Dodaj powderedsugar; beat tylko do gładkiej.
9
Polewę mascarpone rozprowadzić na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Lukier
Funtów Jeżyn (około
10
Dekoruj górną krawędź 1/2 szklanki ogolonego kokosa. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
11
* Włoski ser twarogowy; sprzedawany w wielu supermarketach i na rynkach włoskich.