Ciasto kokosowe z ananasem

Ciasto kokosowe z ananasem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem kokosowym z ananasem. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu kokosowego, ekstraktu waniliowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem ananasowo-kokosowy, Lody kokosowe z twarogiem ananasowym, oraz Truskawka Ananas Mleko Kokosowe Lody dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 1/4 szklanki mąki i wody; mieszać trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
W misce wymieszać 3/4 szklanki mąki, 2 łyżki cukru i 1/8 łyżeczki soli; pokroić na skrócenie blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać zawiesinę; wymieszać widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Naciśnij mieszankę delikatnie w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło. Zamrozić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Wyjmij 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego i dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Usuń górny arkusz folii. Wchodzisz krawędzie pod, i flet. Wyłożyć ciasto z kawałkiem folii i ułożyć na folii ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec w 425 przez 20 minut lub aż krawędź jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć ciężarki ciasta i folię; ostudzić skorupę na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Aby przygotować nadzienie, odsączyć ananasa w durszlaku i łyżką do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
13
Połącz 3/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i 1/4 łyżeczki soli w rondlu i wymieszaj z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać około 1/3 szklanki gorącego kremu do ubitych jaj; stale mieszać trzepaczką. Powrót mieszaniny jaj do patelni. Gotować przez 2 minuty lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BudyńBudyń
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
14
Usunąć mieszaninę z ognia; wymieszać śmietanę z kokosa i ekstraktów. Mieszankę łyżką do przygotowanej skorupy. Powierzchnię wypełnienia przykryć folią; schłodzić do momentu ustawienia (około 2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
15
Zdjąć folię i równomiernie rozprowadzić ubitą polewę na wypełnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
16
Posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn