Brokuły Chińskie
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Chiński brokuł może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Mieszanka regularnych brokułów, Azjatycki olej sezamowy, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Brokuły Chińskie, Brokuły Chińskie (Gai Lan), oraz Brokuły Chińskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły opłukać. Zdjąć i wyrzucić żółte lub uszkodzone liście; odciąć i wyrzucić końce łodygi. Jeśli łodygi mają twardą, włóknistą skórę, odklej ją. Jeśli łodygi są grubsze niż 1/2 cala, przyciąć wzdłuż do tego rozmiaru.
Pokrój łodygi, w tym liście i kwiaty, na długości od 2 do 3 cali.
W 5-do 6-kwartowej patelni przykrytej na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 2 litrów wody.
Dodać brokuły i gotować, uncovered, tylko do ledwo przetargu do ugryzienia, 3 do 5 protokół.
W małym dzbanie lub misce wymieszaj sos sojowy i olej sezamowy.