Ciasto Kokosowe Mango Do Góry Nogami
Need a deser wegetariański? Ciasto kokosowe Mango do góry nogami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 234 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mango, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowo-Mango Pieczone Tosty Francuskie, Ciasto Mango Do Góry Nogami, oraz Ciasto Mango Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Wlać 4 łyżki roztopionego masła do 9-calowej patelni tortowej i zawirować, aby pokryć dno. Równomiernie posypać brązowym cukrem na dno patelni. Ułóż plastry mango w jednej równej warstwie na cukrze.
W dużej misce, ubić pozostałe 6 łyżek roztopionego masła z cukrem, sól, jajka, mleko kokosowe,i wanilia. W małej misce, ubić mąkę, kokos, i proszek do pieczenia, aż połączone.
Ubij do mieszaniny jaj, aż tylko połączone.
Rozprowadzić na patelni nad owocami i wygładzić wierzch.
Piec do złotego i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, 45 do 50 minut.
Niech ciasto ostygnie na patelni 45 protokół. Uruchom nóż wzdłuż wewnętrznej krawędzi patelni, aby poluzować, a następnie odwróć na płytę serwującą lub stojak chłodzący, aby zakończyć chłodzenie.