Ciasto kawowe z brzoskwiniami i śmietaną
Brzoskwinie i kremowe ciasto kawowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 144 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z ciasta brzoskwiniowego, sok z cytryny, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto kawowe z brzoskwiniami i śmietaną, Ciasto kawowe z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Ciasto kawowe z brzoskwiniami i jagodami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. nasmaruj blachę ciasteczkową ze skróceniem. W małej misce, pokonać wszystkie składniki nadzienie serem z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; odstawić.
W średniej misce pokrój 3 oz twarogu i masła w Bisquick mix, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku. Wymieszać z mlekiem.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 8 do 10 razy.
Zwijamy lub wklepujemy ciasto w prostokąt o wymiarach 12x8 cali.
Rozłóż serek wypełniający środek prostokąta. Wykonaj cięcia o długości 2,5 cala, w odstępach 1-calowych na 12-calowych bokach prostokąta. Fold paski nad wypełnieniem, nakładające się paski.
Wymieszać 2 łyżki cukru i cynamon; posypać wierzchem.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego; ostudzić 10 minut. Ostrożnie umieścić na półmisku. Łyżka pie wypełniając środek ciasta kawowego.
Posypać orzechami włoskimi.
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.