Ciasto kawowe brzoskwiniowe II
Peach Coffee Cake II może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zmielony cynamon, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 11%. Spróbuj Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe, Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe, oraz Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13 cala patelni do pieczenia.
W dużej misce, śmietany razem 1 szklanka cukru i 1/2 szklanki masła. Ubij w śmietanie, wanilii i jajkach.
Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą.
Rozłóż 1/2 ciasta na patelnię do pieczenia.
Warstwę z brzoskwiniami, a wierzch z pozostałym cieście.
W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki mąki, 1/4 szklanki cukru, pekan, i cynamon.
Pokrój na zimnym maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Posypać równomiernie ciasto.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.