Ciasto Karmelowe
Ciasto karmelowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1213 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ciasto graham cracker, skondensowane mleko, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
W dużym garnku umieść puszkę słodzonego mleka skondensowanego ze zdjętą etykietą, w garnku i przykryj wodą. Gotuj na wysokiej, aż woda się zagotuje, a następnie włącz średni/wysoki przez 4 godziny, dodając tylko wodę, aby utrzymać puszkę przykrytą.
Ostrożnie otworzyć puszkę i wlać do skorupki ciasta. Fajne ciasto w lodówce. Po całkowitym ostygnięciu, wierzch z zamrożoną bitą polewą.