Ciasto jagodowe z jogurtem bez laktozy
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gałązek mięty, krakersy graham, jogurt waniliowy bez laktozy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jogurt jagodowy mieszany z migdałami, Parfait mieszany z jagodami i jogurtem, oraz Jogurt Mrożony Z Jagodami Mieszanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Płaszcz 9-calowy pie płyta z nonstick gotowania sprayu. W średniej misce, połączyć drobno pokruszone zwieback i brązowy cukier.
Dodać białko jaja i roztopione masło; mieszać do dobrze wymieszanego. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dolnej i górnej stronie przygotowanej płyty ciasta.
Piec przez 10 do 12 minut lub do krawędzi rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Tymczasem do glazury, w małym rondlu, roztopić owoce rozłożone na średnim ogniu.
Przełożyć do dużej miski; lekko ostudzić.
Rozłóż jogurt na wyłożoną skórką talerz ciasta. W dużej misce delikatnie wrzuć jagody i owoce. Łyżka do jogurtu. Przykryć i schłodzić przez 3 do 6 godzin przed podaniem. W razie potrzeby dekoruj świeżą miętą.