Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasto z jagodami. Ten przepis służy 20 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać minut tapioka, masło, zmielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. wrzucić jagody z cukrem, tapioka, sok z cytryny i cynamon, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Sok Z Cytryny
Cynamon
Tapioka
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odstawić na 15 minut.
3
Przygotuj pie crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2-crust pie, za pomocą 9-calowej płyty pie. Napełnij mieszanką owoców. Kropka z masłem. Przykryć drugą skórką z ciasta. Uszczelnienie i krawędź fletu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owoce
4
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 45 do 50 minut lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli. Super.