Ciasto Jagodowe
Ciasto z jagodami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 719 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skorupy pie, mąka, cytryna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Rozłóż pierwszą skórkę z ciasta i wciśnij do naczynia z ciastem.
Borówki umieścić w sitku i spłukać.
Odcedzić jagody i dodać do dużej miski.
Dodać mąkę i wrzucić do herbu.
Dodać cukier, wycisnąć cytrynę i szczyptę soli.
Wlać jagody do skorupki ciasta.
Pokroić inne ciasto crust na 1 " paski.
Umieść paski na wierzchu skorupy w krzyżowym wzorze, tworząc kratę.
Piec przez 45-60 minut lub do bąbelków.