Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe Do Góry Nogami
Upside-Down Apple-Spice Cake może być tylko deser, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 317 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odebrać jabłka, orzechy włoskie, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Apple Walnut Upside Down Spice Cake, ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, oraz Ananas Do Góry Nogami Ciasto Przyprawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w 13x9-calowej patelni, roztopić masło w piekarniku.
Na maśle posypać brązowym cukrem i orzechami włoskimi; wymieszać do połączenia.
Posypać posiekane jabłka na patelni.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali, używając wody, oleju i jaj.
Na patelni wlać ciasto na jabłka i orzechy włoskie.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić na stojaku chłodzącym 2 minuty; Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasto.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię.
Ciasto podawać na ciepło.