Ciasto Jabłkowo-Imbirowe

Ciasto Jabłkowo-Imbirowe
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz serek, orzechy włoskie, jajka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Apple Snack Cake, Apple Pie Snack Cake, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełkę 9-na-13-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić orzechy w jednej warstwie na blasze do pieczenia; piec do lekko tosty, 5 do 7 protokół, mieszając w połowie. W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
ImbirImbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce ubij masło, cukier, jajka i wanilię. Mieszamy mieszaninę mąki z masłem. Złożyć w jabłka i orzechy włoskie. (Ciasto będzie bardzo grube.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić na stojaku z drutu i niech ciasto ostygnie całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Zrób lukier: w misce do mieszania, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubij serek śmietankowy i masło. Ubić sokiem z cytryny. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie stopniowo dodawaj cukier cukierniczy. Złożyć w zest.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Polewę rozprowadzić na cieście; posypać imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
ImbirImbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn