Ciasto Jabłkowo-Imbirowe

Ciasto Jabłkowo-Imbirowe
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz serek, orzechy włoskie, jajka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Apple Snack Cake, Apple Pie Snack Cake, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełkę 9-na-13-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić orzechy w jednej warstwie na blasze do pieczenia; piec do lekko tosty, 5 do 7 protokół, mieszając w połowie. W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
ImbirImbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W dużej misce ubij masło, cukier, jajka i wanilię. Mieszamy mieszaninę mąki z masłem. Złożyć w jabłka i orzechy włoskie. (Ciasto będzie bardzo grube.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić na stojaku z drutu i niech ciasto ostygnie całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Zrób lukier: w misce do mieszania, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubij serek śmietankowy i masło. Ubić sokiem z cytryny. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie stopniowo dodawaj cukier cukierniczy. Złożyć w zest.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Polewę rozprowadzić na cieście; posypać imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
ImbirImbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn