Ciasto Jabłkowo-Ananasowe
Ciasto jabłkowo-ananasowe wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, mielonej gałki muszkatołowej, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj 1 kawałek do 9-calowej płyty piece zgodnie ze wskazówkami opakowania, delikatnie naciskając linie zagięcia.
Połączyć ananasa z 3 kolejnymi składnikami; wymieszać z cukrem i 3 kolejnymi składnikami. Łyżka do przygotowanego kawałka. Przykryć pozostałym kawałkiem. Przyciąć krawędzie ciasta; krawędzie uszczelnienia i zacisnąć.
Wytnij kilka szczelin na górze, aby para mogła uciec.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350, i piec 1 godzinę lub aż złoty.