Ciasto francuskie Pinwheels z kandyzowanymi owocami

Krążki z ciasta francuskiego z kandyzowanymi owocami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji crust. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 60. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kandyzowanych owoców, masło, dodatkowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasto Francuskie Pinwheels Z Kandyzowanymi Owocami, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Parmezan Ciasto Francuskie Pinwheels dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce.
Posypać obficie powierzchnię roboczą dodatkowym cukrem; umieścić 1 arkusz ciasta francuskiego na posmarowanej powierzchni.
Wytnij arkusz na pół, tworząc dwa prostokąty 9 1 / 2x4 1/2 cala.
Posmaruj każdy prostokąt obficie roztopionym masłem, pozostawiając 1-calową gładką krawędź wzdłuż 1 długiego boku każdego.
Posypać maślaną część każdego prostokąta 1 1/2 łyżki cukru przyprawionego. Rozsypać 1/2 szklanki kandyzowanych owoców na przyprawy cukru na każdym.
Obramowanie pędzla każdego z jajkiem. Zaczynając od długiego boku naprzeciwko przeszklonej granicy, mocno zwijaj każdy prostokąt, mocno naciskając, aby uszczelnić długie krawędzie. Owiń każdą kłódkę osobno plastikiem. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta, masłem, przyprawionym cukrem, kandyzowanymi owocami i jajkiem, aby utworzyć 2 kolejne kłody. Chill dzienniki do firmy, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Umieść 1 stojak w środku i drugi stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Używając ząbkowanego noża, wytnij 2 kłody na okrągłe okrągłe o grubości 1/2 cala (pozostaw pozostałe 2 kłody schłodzone). Rozmieść rundy na przygotowanych arkuszach, odstępy 1 cal od siebie.
Piec 12 minut, następnie odwrócić pozycję arkuszy i piec, aż ciasteczka będą złociste, o 12 minut dłużej. Schłodzić ciasteczka na arkuszach na stojakach 5 minut. Używając szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaków, od dołu do góry. Całkowicie fajne. Powtórz krojenie i pieczenie z pozostałymi 2 dziennikami. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego.)